OVER HOP & CODe geschiedenis van Hop & Co begint in 1928 met een kruidenierswinkel op dezelfde lokatie als nu. In 1954 wordt er een aparte dameskledingzaak bij geopend, welke dusdanig goed loopt dat er in 1961 wordt gekozen om alleen met damesmode door te gaan. 

In 2000 komt de 3e generatie Hop in de zaak. Dit is het moment voor een rigoureuze verbouwing van de winkel, zowel het interieur als het exterieur wordt volledig veranderd. In 2007 wordt het naast gelegen pand bij de winkel betrokken en kreeg de winkel de oppervlakte die het nu nog steeds heeft. Ook wat de collectie betreft is er veel veranderd. Er wordt veel tijd besteed aan het "nieuw" houden van de collectie. Zo bezoeken we nationale - en internationale beurzen om de laatste trends en nieuwste merken te zoeken. zowel op het gebied van kleding als schoenen en accessoires. Dit heeft geleid tot een hippe collectie die ook nu weer in de winkel hangt. Bijna dagelijks worden er nieuwe items geleverd.

Loop gerust eens binnen en kijk wat je er zelf van vindt.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

SPAARSYSTEEM

Bij Hop & Co en Nell’s hebben we het zelfde spaarsysteem. Geen aparte spaarkaart, de punten worden in het kassasysteem bijgehouden. 

Bij elke € 25,- die besteed wordt krijg je één punt. 20 punten is € 25,= waardDeze kan je bij je volgende aankoop verzilveren. Dat kan bij Hop & Co of bij Nell's, ongeacht waar je de punten gespaard hebt. De punten kunnen alleen worden gespaard als je in het klantensysteem staat vermeld.

Het is goed te weten dat je geen punten kunt sparen als de aankoop is gekocht met een actiekorting.